Versions compatibles
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steamed buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
- 3 tsp dried instant yeast, or 30 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour
- 2 tsp sea salt
Pulled pork and apple
- 1000 - 1200 g boneless pork shoulder
- 40 g olive oil, plus extra to rub over crackle
- 1 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx.120 g), cut into halves
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into quarters
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 50 g apple cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 - 2 tbsp full cream milk, for brushing
- mixed salad greens, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3744.8 kJ / 891.7 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 80.1 g
- Lipides
- 40.7 g
- Graisses saturées
- 12.8 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1497.6 mg
Recettes alternatives
Chicken Caesar pasta salad
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stroganoff
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Aussie meat pies
2h
Quiche Lorraine
45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Lamb and feta meatballs
30min
Asian nachos
40min
Slow cooked Mexican beef
1h 30 min