Versions compatibles
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steamed buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
- 3 tsp dried instant yeast, or 30 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour
- 2 tsp sea salt
Pulled pork and apple
- 1000 - 1200 g boneless pork shoulder
- 40 g olive oil, plus extra to rub over crackle
- 1 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx.120 g), cut into halves
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into quarters
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 50 g apple cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 - 2 tbsp full cream milk, for brushing
- mixed salad greens, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3744.8 kJ / 891.7 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 80.1 g
- Lipides
- 40.7 g
- Graisses saturées
- 12.8 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 1497.6 mg
Recettes alternatives
Sticky sesame chicken
40min
Chicken pad thai
55min
Sweet and sour pork
40min
Chicken picadillo cups
40min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork, apricot & coconut wraps
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Pulled pork with apple and fennel salad
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Tandoori chicken wraps
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Chorizo and chicken pasta
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Pulled pork burger
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Strawberry caipiroska
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