
Appareils et accessoires
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (optionnel)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
653 kcal /
2732 kJ
Protides
33 g
Lipides
26 g
Glucides
70 g
Fibre
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thankful for Leftovers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis