Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

4.4 29 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • water
    60 oz
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • penne pasta, dried
    12 oz
  • cooked turkey meat cubed or pulled
    8 oz
  • asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed
    8 oz
  • garlic cloves
    2
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • dried chili flakes (optionnel)
    ¼ tsp
  • fresh parsley (leaves only)
    ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • cherry tomatoes halved
    6 oz
  • goat cheese crumbled
    2 oz
  • baby arugula
    2 oz
  • lemon zest to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 653 kcal / 2732 kJ
Protides 33 g
Lipides 26 g
Glucides 70 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...