Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
TM6 TM5

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

4.4 (29 évaluations )

Ingrédients

  • 60 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 12 oz penne pasta, dried
  • 8 oz cooked turkey meat, cubed or pulled
  • 8 oz asparagus, cut in pieces (1 in.), woody ends removed
  • 2 garlic cloves
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • ¼ tsp dried chili flakes (optionnel)
  • ½ oz fresh parsley (leaves only)
  • 2 oz olive oil
  • 6 oz cherry tomatoes, halved
  • 2 oz goat cheese, crumbled
  • 2 oz baby arugula
  • lemon zest, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2732 kJ / 653 kcal
Protides
33 g
Glucides
70 g
Lipides
26 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives