Appareils et accessoires
Salmon Tartare
Préparation 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
234.8 mg
Protides
10.6 g
Calories
619.3 kJ /
148 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sangria
10min
Gazpacho
1h 15min
Berry Mousse
4h 50min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Steak Tartare
15min
Mushroom Risotto
30min
Caesar Salad
30min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min