Appareils et accessoires
Shrimp and Green Pea Pasta
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined large7 oz
-
salt plus 1-2 pinches to season shrimp1 tsp
-
shallot (approx. 1 oz), halved1
-
fresh green peas (see Tip), plus 2 tbsp extra to garnish9 oz
-
water24 ½ oz
-
ground black pepper2 pinches
-
11 oz dried penne pastadried farfalle pasta11 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
464 mg
Protides
24 g
Calories
2088 kJ /
499 kcal
Lipides
14 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Summer Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Three Egg French Omelet
30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Pumpkin Mashed Potatoes
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min