Mushroom Risotto
TM6 TM5

Mushroom Risotto

3.7 (191 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz yellow onions
  • 1 garlic clove
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz salted butter
  • 12 oz Arborio rice
  • 2 oz white wine
  • 2 - 3 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • 7 oz fresh mushrooms, sliced
  • 37 oz water
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2179.9 kJ / 521 kcal
Protides
13 g
Glucides
76.1 g
Lipides
17.1 g
Graisses saturées
7.1 g
Fibre
3.8 g
Sodium
257 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives