Korean Fried Chicken
TM5 TM6

Korean Fried Chicken

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Chicken

  • 2 garlic cloves
  • ½ in. fresh ginger, peeled, and thinly sliced
  • 2 ½ oz all-purpose flour
  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 35 oz chicken wings

Sauce

  • 5 garlic cloves
  • ½ in. fresh ginger, peeled and thinly sliced
  • 1 ½ oz light brown sugar
  • 2 oz rice vinegar
  • 2 oz honey
  • 1 - 2 oz Korean chili paste (gochujang), to taste
  • 1 oz ketchup
  • ½ oz soy sauce, dark
  • ½ oz sesame oil
  • oil, for deep frying
  • 1 tbsp sesame seeds, to garnish
  • 2 green onions, thinly sliced, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3116 kJ / 744.7 kcal
Protides
48.6 g
Glucides
51.2 g
Lipides
38.7 g
Graisses saturées
11.1 g
Fibre
2.4 g
Sodium
1903.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives