Shrimp and Potato Boil

Shrimp and Potato Boil

4.8 14 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • yellow onions cut into pieces
    8 oz
  • garlic cloves
    3
  • fresh parsley, leaves only plus extra, chopped, to garnish
    10 sprigs
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • Andouille sausage cut into pieces (1 in.)
    10 oz
  • paprika
    1 tsp
  • baby red potatoes cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • seafood stock
    18 oz
  • lemon juice
    2 tsp
  • oregano
    1 tsp
  • thyme
    1 tsp
  • chili flakes
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ear of corn cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)
    1
  • large shrimp, raw, peeled, deveined
    14 oz
  • crusty bread to serve
  • lemon cut into wedges
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 333.2 kcal / 1394.1 kJ
Protides 18.5 g
Lipides 21.4 g
Glucides 17.5 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 7.8 g
Sodium 1277.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...