Appareils et accessoires
Squid Ink Pasta
Préparation 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
176.9 mg
Protides
9.4 g
Calories
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Noir
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho
1 h 15min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
No ratings
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
No ratings
Rainbow Salad
30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 h
Hollandaise Sauce
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Garlic Shrimp and Grits
1 h 10min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
No ratings
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Crab Cakes
1 h 35min