Swedish Meatballs with Gravy

Swedish Meatballs with Gravy

4.0 8 évaluations
Préparation 30min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

Meatballs
  • fresh dill leaves only
    2 - 3 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • bread (approx. 2 oz), torn into pieces
    2 slices
  • yellow onion cut into quarters
    2 oz
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • large egg
    1
  • lean ground beef broken into pieces
    16 oz
Gravy
  • salted butter cut into pieces
    1 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • water
    14 oz
  • beef stock paste to taste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • heavy whipping cream
    3 ½ oz
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • neutral oil
    1 tbsp
  • fresh dill leaves only, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 338.6 kcal / 1416.7 kJ
Protides 19 g
Lipides 23.6 g
Glucides 12 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 11.1 g
Sodium 412.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...