Smoked salmon terrine
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon terrine

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 400 g fresh skinless, boneless salmon fillets
  • 4 sprigs fresh dill leaves only, plus extra to serve
  • 10 fresh chives trimmed, cut into pieces, plus extra to serve
  • 2 spring onions/green onions trimmed, cut into lengths (3 cm)
  • 250 g cream cheese chilled, cut into pieces
  • 100 g crème fraîche
  • 1 lemon zest only
  • 1 ½ tbsp lemon juice
  • ¼ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground white pepper to taste
  • 300 g smoked salmon thinly sliced
  • 80 g pickled red onion finely chopped and drained on paper towel
  • lemon slices, to serve
  • fresh chives chopped, to serve
  • toast to serve

Infos nut.
par 1 slice
Calories
290.7 kcal / 1216.1 kJ
Protides
19.4 g
Lipides
21.5 g
Glucides
4.3 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
9.4 g
Sodium
1170.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives