Appareils et accessoires
Salsa verde
Préparation 5min
Total 5min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1064.1 mg
Protides
6 g
Calories
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Lipides
81.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
5.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chunky guacamole
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Stewed prunes
55min
Quince paste
4h 10min
Lupin with broad bean salad
45min
Pears in orange syrup
45min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Fresh jalapeño dip
5min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min