Baked spinach and feta mushrooms
TM6 TM5 TM31

Baked spinach and feta mushrooms

4.4 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
  • 2 slices day old bread, torn into pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
  • 120 g brown onion, cut into halves
  • 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp pine nuts, toasted
  • 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
953 kJ / 227 kcal
Protides
12 g
Glucides
5.3 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
2 g
Sodium
653.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives