Appareils et accessoires
Mixed vegetable mash (purée)
Préparation 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
505.5 mg
Protides
6 g
Calories
678 kJ /
161 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Baby's first meal (chicken purée)
20min
Fruit purée (apple)
15min
Vegetable purée (sweet potato)
25min
Pumpkin soup
30min
Rice salad
1h
Minestrone
40min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min
Classic mushroom risotto
30min