Versions compatibles
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 41.1 g
- Lipides
- 48.7 g
- Graisses saturées
- 31.4 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 378.4 mg
Recettes alternatives
15-minute noodles
15min
One whole cauliflower
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min