Versions compatibles
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 41.1 g
- Lipides
- 48.7 g
- Graisses saturées
- 31.4 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 378.4 mg
Recettes alternatives
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Agedashi tofu
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min