Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 21 g
- Lipides
- 6.8 g
- Fibre
- 12.4 g
Recettes alternatives
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min