Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 21 g
- Lipides
- 6.8 g
- Fibre
- 12.4 g
Recettes alternatives
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Pea and garden mint fritters
25min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h