Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- extra virgin olive oil spray
- 100 g red onion, cut into 1 cm wedges
- 150 g red capsicum, deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)
- 110 g water
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, rinsed and drained
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp balsamic vinegar
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 200 g avocado, flesh only, sliced, to serve
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1930 kJ / 461.5 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 45 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 22.5 g
- Sodium
- 81.5 mg
Recettes alternatives
Warm satay bowl
1h 10 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Mushroom and kale risotto
55min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min