
Appareils et accessoires
Spinach and cheese-filled meatloaf
Préparation 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (optionnel)1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
508 kcal /
2128 kJ
Protides
35 g
Lipides
31 g
Glucides
18 g
Fibre
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse