Pulled Pork

Pulled Pork

4.7 180 évaluations
Préparation 30min
Total 4h 5min
12 portions

Ingrédients

  • garlic cloves (approx. 0.5 oz)
    6
  • yellow onion quartered (approx. 1 md. onion)
    5 oz
  • oil
    1 oz
  • chili powder
    2 tbsp
  • onion powder
    1 tbsp
  • mustard powder
    1 tbsp
  • sweet paprika
    5 tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • garlic powder
    2 ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • dried thyme
    2 tsp
  • cayenne pepper
    ⅛ tsp
  • canned diced tomatoes drained (approx. 1 can)
    14 ½ oz
  • chicken stock paste
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    2 oz
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • dark brown sugar
    1 oz
  • barbeque sauce (see Tip)
    4 oz
  • water divided
    105 oz
  • pork shoulder trimmed of excess fat
    56 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 388.7 kcal / 1626.1 kJ
Protides 24.1 g
Lipides 26.9 g
Glucides 12 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 8.4 g
Sodium 446.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...