Versions compatibles
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
ou 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
ou 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
ou 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 6.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
No ratings
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Hash Brown Potato Cake
No ratings
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Seafood rice
1h 15min
Ginger Sangria Punch
1h 5min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Sicilian prawn salad
40min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Baked Spinach and Eggs
35min