Fish Ceviche

Fish Ceviche

5.0 7 évaluations
Préparation 25min
Total 3h 25min
4 portions

Ingrédients

  • firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
    18 oz
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • lime juice
    7 oz
  • Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
    7 oz
  • red onion cut into pieces
    3 ½ oz
  • vegetable oil
    5 oz
  • dried oregano (optionnel) to taste
    1 tsp
  • fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • avocado cubed (½ in)
    1
  • corn tostadas to serve
    salted crackers, to serve
  • limes cut into wedges, to serve
    2
  • hot sauce to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 564.8 kcal / 2372 kJ
Protides 28 g
Lipides 43.5 g
Glucides 18.3 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 1105 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...