Tuna Tartare
TM5 TM6

Tuna Tartare

4.6 (28 évaluations )

Ingrédients

Sushi Rice

  • 14 oz sushi rice
  • 32 oz water, plus extra, cold, to rinse
  • 4 oz rice wine vinegar
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 oz sugar, to taste
  • 1 pinch salt (optionnel)

Tuna Tartare

  • 1 lime
  • 10 oz sushi grade tuna, cubed (1 in.)
  • 1 tsp mirin
  • 2 tsp ponzu sauce
  • 1 ½ tsp soy sauce, plus extra to serve
  • ½ tsp toasted sesame oil
  • 1 tsp wasabi, plus extra to serve
  • 1 tsp fresh ginger, grated
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 ripe avocado, thinly sliced
  • black sesame seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1707 kJ / 408 kcal
Protides
18 g
Glucides
63 g
Lipides
8 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives