Biltmore Chicken Posole
TM5 TM6

Biltmore Chicken Posole

4.3 (18 évaluations )

Ingrédients

Chicken

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • 1 tsp paprika
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (optionnel)

Broth

  • ½ tsp salt
  • 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
  • 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
  • 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 32 oz chicken stock
  • 25 oz canned hominy, drained and rinsed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1372 kJ / 328 kcal
Protides
25 g
Glucides
31 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
8 g
Sodium
1705 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives