Biltmore Chicken Posole

Biltmore Chicken Posole

4.4 19 évaluations
Préparation 30min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

Chicken
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise
    24 oz
  • salt
    1 tsp
  • dried Mexican oregano
    1 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • ground cayenne pepper (optionnel)
    ¼ tsp
Broth
  • salt
    ½ tsp
  • dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed
    2
  • dried ancho chilies stems and seeds removed
    2
  • dried guajillo chilies stems and seeds removed
    3
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • chicken stock
    32 oz
  • canned hominy drained and rinsed
    25 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 328 kcal / 1372 kJ
Protides 25 g
Lipides 12 g
Glucides 31 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 1705 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...