Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder, plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots, cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas, rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 tbsp olive oil, to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1580 kJ / 376 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 22.9 g
- Lipides
- 28 g
- Graisses saturées
- 14.1 g
- Fibre
- 8.1 g
- Sodium
- 999.7 mg
Recettes alternatives
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
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Vegetable soup
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Beetroot soup (gut health)
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
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Indian spiced sweet potato soup
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Spicy cauliflower soup
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Creamy capsicum and zucchini soup
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Carrot and coriander soup
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Black bean tomato soup with coriander lime cream
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Cream of tomato soup
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