Vienna sausages with split pea soup

Vienna sausages with split pea soup

4.5 52 évaluations
Préparation 10min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • bacon cut into pieces
    50 g
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • celery stalks cut into pieces
    100 g
  • potatoes peeled and cut into quarters
    150 g
  • leek trimmed and cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • green split peas (see Tips)
    200 g
  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • fresh marjoram leaves only
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • Vienna sausages
    4

Infos nut. par 1 portion

Calories 365 kcal / 1533.5 kJ
Protides 18 g
Lipides 24 g
Glucides 16 g
Fibre 8.9 g
Graisses saturées 7.3 g
Sodium 634.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...