
Appareils et accessoires
Vienna sausages with split pea soup
Préparation 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Infos nut. par 1 portion
Calories
365 kcal /
1533.5 kJ
Protides
18 g
Lipides
24 g
Glucides
16 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
7.3 g
Sodium
634.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Oktoberfest
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande