Appareils et accessoires
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Préparation 15min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
216.2 mg
Protides
9.1 g
Calories
1728 kJ /
413 kcal
Lipides
31.4 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eating Well Healthy Gut
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pumpkin Harvest
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Southwest Quinoa
40 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 h 15 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Salmon Miso Soup
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tuscan White Bean Stew
1 h