Versions compatibles
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 31.4 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 216.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kale Chips
40min
Southwest Quinoa
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Steel Cut Oats
35min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Green Goddess Salad
10min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min