
Appareils et accessoires
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Préparation 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (optionnel)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
620.1 kcal /
2594.6 kJ
Protides
23.7 g
Lipides
25.9 g
Glucides
71.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
13.8 g
Sodium
980.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simply Quick
10 Recettes
États-Unis
États-Unis