Versions compatibles
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
ou 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
ou 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Protides
- 11.2 g
- Glucides
- 19.3 g
- Lipides
- 31 g
- Graisses saturées
- 11.2 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 1444.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Waldorf Salad
15 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min