Versions compatibles
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 2.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Brood van gierstmeel
2h 35min