Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
ou 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Forel met hollandaisesaus
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Kip met romige groenten saus
50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation