Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
ou 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Vislasagne met courgette
1h
Garnituur van courgette
30 min
Kip met romige groenten saus
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Pas d’évaluation
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Vissticks met tomatensaus
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Peren in rode wijn
5h