Versions compatibles
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optionnel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
ou 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 80 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.3 g
Recettes alternatives
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Frangipane met peer
1h 30 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Asperge ovenschotel
1h 30 min
Zalmsoufflé
1h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min