Versions compatibles
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optionnel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
ou 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 80 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.3 g
Recettes alternatives
Bloemkool met kaas
55 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Sacher taart
3h
Gehaktbrood
1h 20 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Kip garam masala
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min