Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Vleesballetjes
- 40 g brood, vers of oud, in stukken
- 80 g melk
- 6 - 12 takjes peterselie plat, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook (optionnel)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- olie, voor het invetten
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 50 - 80 g ui, gehalveerd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 2.9 g
Recettes alternatives
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Gehaktbrood
1h 20min
Kipfilets pizzaiola
55min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Bloemkool met kaas
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min