Versions compatibles
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast, crumbled
ou 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm, for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange, preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast, crumbled
ou 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit, to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protides
- 8.03 g
- Glucides
- 50.72 g
- Lipides
- 7.58 g
- Fibre
- 1.87 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Baklava
3h 45 min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Incan Hot Chocolate
40min
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Bread Rolls with Condensed Milk
1h 15min
Mandarin and Orange Juice
5 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Piped Raspberry Mousse
1h
Mango, Orange and Strawberry Juice
10 min
Pistachio Pesto
10 min