Appareils et accessoires
Salt Cod Fritters
Préparation 30min
Total 45min
25 pieces
Ingrédients
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
469 kJ /
112 kcal
Lipides
10 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Leek Quiche
1h 20min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Papaya Sorbet
15min
Provençal alouettes
1h 30min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Avocado Mayonnaise
10min
Prune Jam
55min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min