Almond Pulp Galette with Tomatoes

Almond Pulp Galette with Tomatoes

4.9 14 évaluations
Préparation 40min
Total 1h 50min
12 slices

Ingrédients

Dough
  • all-purpose flour
    5 oz
  • almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
    4 oz
  • salt
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, frozen
    2 ½ oz
  • large egg
    1
  • ice water as needed
    2 - 3 tbsp
  • lemon
    1
Herbed Cheese Filling
  • goat cheese crumbled
    6 oz
    6 oz ricotta cheese
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • mixed dried herbs thyme, rosemary, chives
    1 tbsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Roasted Tomatoes
  • heirloom cherry tomatoes
    16 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    1 tbsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Assembly
  • everything bagel seasoning
  • fresh basil leaves to garnish

Infos nut. par 1 slice

Calories 221 kcal / 925 kJ
Protides 10 g
Lipides 14 g
Glucides 15 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 7 g
Sodium 348 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...