Paprika chicken with creamy paprika sauce

Paprika chicken with creamy paprika sauce

4.1 337 évaluations
Préparation 20min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • basmati rice
    200 - 300 g
  • water
    1000 g
  • fresh green beans tops and tails removed
    200 g
  • pumpkin flesh cut into thin slices (5 mm)
    150 g
  • zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)
    1 - 2
  • carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)
    1 - 2
  • skinless chicken breast fillets cut into slices (2 cm)
    600 - 700 g
  • herb salt to taste
    1 - 2 pinches
  • garlic powder
    ½ tsp
  • smoked paprika
    1 ½ - 2 tsp
  • ghee
    1 tbsp
  • raw cashews
    60 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • salt for seasoning
  • freshly ground pepper for seasoning

Infos nut. par 1 portion

Calories 424.2 kcal / 1782 kJ
Protides 32.7 g
Lipides 10.7 g
Glucides 46.6 g
Fibre 4.2 g
Graisses saturées 3.5 g
Sodium 400.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...