Risotto with Spinach and Peas
TM6 TM5

Risotto with Spinach and Peas

4.6 (274 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve
  • 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
  • 2 oz onion, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 oz arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz vegetable stock
  • 2 vegetable stock cubes
  • 5 oz peas frozen

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2012.4 kJ / 481 kcal
Protides
13 g
Glucides
65.6 g
Lipides
17.1 g
Graisses saturées
7.2 g
Fibre
4.9 g
Sodium
256.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives