Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 881 kJ / 211 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 16 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 169 mg
Recettes alternatives
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Pas d’évaluation
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Duck and Pork Terrine
52h
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min