Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 881 kJ / 211 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 16 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 169 mg
Recettes alternatives
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Courgette Omelette
40min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Sous-Vide Salmon
1h
Pissaladière
1h 30min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min