Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Préparation 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
1636 mg
Protides
13 g
Calories
3309 kJ /
789 kcal
Lipides
62 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
49 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Trout with hollandaise sauce
50min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Marinated Peppers
55min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Peppercorn Sauce
30min
Soubise Sauce
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min