Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 (71 évaluations )

Ingrédients

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter, cold, diced
  • 60 g shallots, halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • fine sea salt, to taste

Infos nut.
par 300 g
Calories
3309 kJ / 789 kcal
Protides
13 g
Glucides
27 g
Lipides
62 g
Graisses saturées
49 g
Fibre
10.3 g
Sodium
1636 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives