Appareils et accessoires
Falernum syrup
Préparation 20min
Total 48h 20min
800 g
Ingrédients
-
spiced rum350 g
-
fresh limes zest only, no white pith9
-
almonds100 g
-
star anise4
-
allspice berries6
-
cinnamon quills3
-
whole cloves3
-
dried bay leaves3
-
water350 g
-
raw sugar (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
112.1 mg
Protides
27.5 g
Calories
9969.6 kJ /
2382.8 kcal
Lipides
53.1 g
Fibre
36.1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
297.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Pas d’évaluation
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Pisco sour
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Chicken banh mi
4h 35min
Triple treat ice cream cake
16h 45min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Gravity cake
2h