Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Préparation 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Power Muesli
Pas d’évaluation
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Onion Tarte Flambée
1h
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Fresh fruit punch
24h 20min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Pas d’évaluation
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Rosemary meat pies
3h 30min