Appareils et accessoires
Halloween witches' hats
Préparation 1h 35min
Total 4h 45min
8 portions
Ingrédients
-
waffle cones medium size8
-
dark chocolate broken into pieces220 g
-
popping candy (approx. 30 g total)8 tsp
Chocolate biscuit bases
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
cocoa powder40 g
-
caster sugar60 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)130 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
salt1 pinch
Chocolate custard
-
full cream milk500 g
-
plain flour60 g
-
cocoa powder40 g
-
white sugar100 g
Decorations and assembly
-
dark chocolate broken into pieces60 g
-
natural food colouring (e.g. purple and green)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
155.9 mg
Protides
10.1 g
Calories
3187 kJ /
758.8 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.1 g
Glucides
115.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip muffins
40min
Chocolate caramel bars
1h 40min
Robot cake
2h
Six-layer cake
5h 45min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Giant doughnuts
2h 40min
Birthday present cake
4h
Cake Pops
2h
Churros
40min
Melting Snowman Biscuits
3h
Chocolate mint thins
2h 30min
Strawberry milkshake
5min