Barley Risotto with Beef Short Ribs

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 25 évaluations
Préparation 20min
Total 3h 20min
4 portions

Ingrédients

Beef Short Ribs
  • beef short ribs (approx. 37 oz)
    4
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra to garnish
    ½ tsp
Risotto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    5 sprigs
  • cremini mushrooms quartered
    8 oz
  • pearl onions thawed if frozen
    8 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • pearl barley washed and drained
    8 oz
  • dry white wine
    3 oz
  • beef stock
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter
    1 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 904 kcal / 3782 kJ
Protides 65 g
Lipides 49 g
Glucides 54 g
Fibre 10 g
Graisses saturées 15 g
Sodium 2302 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...