
Appareils et accessoires
Barley Risotto with Beef Short Ribs
Préparation 20min
Total 3h 20min
4 portions
Ingrédients
Beef Short Ribs
-
beef short ribs (approx. 37 oz)4
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish½ tsp
Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms quartered8 oz
-
pearl onions thawed if frozen8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained8 oz
-
dry white wine3 oz
-
beef stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter1 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
904 kcal /
3782 kJ
Protides
65 g
Lipides
49 g
Glucides
54 g
Fibre
10 g
Graisses saturées
15 g
Sodium
2302 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Alternative Risottos
10 Recettes
États-Unis
États-Unis