Tex-Mex Turkey Soup
TM6 TM5

Tex-Mex Turkey Soup

4.6 (37 évaluations )

Ingrédients

  • 4 corn tortillas, cut into strips (¼ in. x 1 in.)
  • 2 oz cheddar cheese
  • 8 sprigs cilantro, leaves and tender stems
  • 6 oz white onions, halved
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 32 oz turkey broth
    ou 32 oz chicken broth
  • ¾ tsp salt, to taste
  • 8 oz turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)
  • 6 oz frozen corn
    ou 6 oz fresh corn kernels
  • 4 oz canned black beans, rinsed, drained
  • 4 oz fresh tomatoes, diced
  • 1 avocado, diced
  • 4 tbsp sour cream
  • 1 lime, cut into small wedges, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3268 kJ / 781 kcal
Protides
24 g
Glucides
45 g
Lipides
58 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives