Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)

Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)

4.6 16 évaluations
Préparation 30min
Total 30h
8 portions

Ingrédients

Sponge
  • butter to grease
  • eggs separated, at room temperature
    6
  • caster sugar
    115 g
  • plain flour
    70 g
  • vegetable oil
    50 g
Vanilla diplomat mousse
  • titanium strength gelatine leaves
    10 g
  • cold water to soak
  • milk
    330 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • caster sugar
    60 g
  • cornflour
    25 g
  • egg yolks (approx. 65 g)
    4
  • thickened cream
    300 g
Assembly
  • fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
    10 - 12
  • fresh strawberries hulled and sliced to layer
    160 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate

Infos nut. par 1 portion

Calories 458.9 kcal / 1927.3 kJ
Protides 11.3 g
Lipides 29.7 g
Glucides 38.5 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 13.4 g
Sodium 100 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...