![Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6) Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8fde61e05c82b51d3f0b79e0ba908b3/Derivates/12f9f159353122be384d2374c0883a821100b5cf.jpg)
Versions compatibles
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protides
- 31.8 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 155.3 mg
Recettes alternatives
Shredded chicken 2-for-1
40min
Tomato passata
1h 40min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Traditional sausage rolls
50min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cottage pie
1h 30min
All-Purpose Meat Rub
5min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min