Versions compatibles
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protides
- 31.8 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 155.3 mg
Recettes alternatives
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Cauliflower Mash
25min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Maple pecan ice cream
26h 30 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Whipped Feta
35min
French onion dip
45min