Appareils et accessoires
Southern-style chicken
Préparation 40min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches2 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
dried onion flakes1 ½ tbsp
-
dried thyme1 tbsp
-
celery salt (see Tips)2 tsp
-
paprika2 tbsp
-
dried oregano2 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
garlic flakes1 tbsp
-
plain flour400 g
-
eggs2
-
milk1 tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
whole chicken cut into 10 pieces (see Tips) or 10 assorted chicken pieces1600 g
-
vegetable oil to deep fry
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4011.5 mg
Protides
81 g
Calories
4481.1 kJ /
1066.9 kcal
Lipides
65.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17.7 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Smash burger taco
40min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Spinach and chorizo filo pies
45min
Classic beef burgers
1h
Mini chicken kyivs
45min
Texas-style lovely legs
4h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Scotch eggs
50min
Krispy fried chicken
25min
Easy lamb hotpot
2h