Appareils et accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Préparation 25min
Total 2h 40min
3 porties
Ingrédients
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
488 mg
Protides
37 g
Calories
1857 kJ /
443 kcal
Lipides
19 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Alpengratin
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min