Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 (63 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, cut in slices
  • 75 g dry vermouth
    ou 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (optionnel)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    ou 2 tbsp cream
  • 1 heaped tbsp cornflour (starch)
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
961 kJ / 230 kcal
Protides
28 g
Glucides
8 g
Lipides
7 g
Fibre
0.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives