Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bread dumplings
-
300
g bread rolls, slightly stale, cut in slices (1 cm)
ou 300 g white bread, slightly stale, cut in slices (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, cut in halves
- 25 g butter
- 220 g milk
- 3 eggs
- ½ tsp salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef goulash and steamed dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, cut in quarters
-
30
g oil
ou 30 g clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 350 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 200 g red wine
- 2 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
ou ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
ou 2 cloves - 300 g water
- 30 g flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 45 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 5.7 g
Recettes alternatives
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Meatballs with tomato sauce
45min
Chilli con carne
40min
Quick Thai chicken curry
40min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Vegetable soup
35min
Chicken garam masala
50min
Potato cakes
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Beef Goulash
2h 45min