Appareils et accessoires
Sautéed Pork with Cider
Préparation 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
50.2 g
Calories
2436 kJ /
582 kcal
Lipides
30 g
Glucides
27.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comforting Stews
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Étouffée
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 h 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1 h 20 min
Beef Stroganoff
1 h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 h 55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Smoky Pork and Beans
3 h
Beef Bourguignon
1 h 30 min
Beef in Stout
1 h 40 min